KBS De Zeven Gaven

Talent voor de Toekomst!

Wijk Kanaleneiland
Kernwaarden aandacht, vernieuwing en plezier
Plusaanbod ICT, 21st century skills, taal

 

 

 

 

Kernverhaal

De Zeven Gavenschool is een school met veel aandacht voor ICT en taalonderwijs, waar leerlingen met plezier naar toe gaan! Wij bieden onze leerlingen een veilige en warme omgeving waar elke leerling de aandacht, zorg en begeleiding krijgt die het nodig heeft om tot maximale ontwikkeling te kunnen komen. Ons vernieuwende onderwijsaanbod zorgt ervoor dat uw kind optimaal wordt voorbereid op de toekomst. Een toekomst waarin samenwerken, talent en I.C.T. hand in hand gaan.

De 7 Gavenschool biedt kinderen een rijke leeromgeving met moderne leermiddelen aan, zodat het talent van kinderen op een unieke manier gestimuleerd wordt. Zo kunnen kinderen hun eigen talent ontdekken en vaardigheden leren ontwikkelen die voor zijn of haar toekomst van groot belang zijn. Extra nadruk ligt op het taalonderwijs. Goed taalonderwijs biedt de basis voor een goede toekomst.

Onze school heeft als doel onderwijs te bieden waarin leerlingen meer ruimte krijgen voor eigen initiatieven, waar meer interactief gewerkt kan worden en waar aandacht en persoonlijke begeleiding vanzelfsprekend zijn. Er is daardoor veel rust en er heerst een goede werksfeer. Deze voorwaarden leggen de basis voor het talent voor de toekomst.

De ontwikkeling van de 21e eeuwse vaardigheden maakt het mogelijk om ieder kind uit te laten blinken in samenwerken, ICT-vaardigheid en creativiteit. Om dit te realiseren maken we gebruik van iPads op school. Kinderen op de Zeven Gaven werken met iPads en in de bovenbouw hebben alle kinderen hun eigen iPad. Het werken met iPads is zeer motiverend voor de leerlingen en zorgt voor een uitgebreid didactisch aanbod voor leerlingen die iets meer zorg nodig hebben, maar ook voor leerlingen die meer aankunnen!

 

Kijk voor meer informatie op www.ksu-dezevengaven.nl.