Hoogintelligent of hoogbegaafd

De KSU wil dat alle leerlingen het onderwijs geboden krijgen dat ze nodig hebben en dat bij hen past. Dat geldt voor leerlingen  met een achterstand en specifieke leerproblemen, maar net zo goed voor leerlingen die hoogintelligent of hoogbegaafd zijn. Ook hen willen wij een prettige schooltijd bieden met een breed, passend en uitdagend leeraanbod en ondersteuning waar nodig. Dat is onze uitleg van passend onderwijs. 

Om te kunnen voorzien in een dekkend onderwijsaanbod voor alle leerlingen, dus ook hoogintelligente en hoogbegaafde leerlingen, heeft de KSU een eigen KSU-model ontwikkeld voor het bieden van uitdagend onderwijs, in samenwerking met Novilo

Is uw kind hoogbegaafd?

Dan heeft hij of zij extra uitdaging op school nodig. Voorkom dat uw kind zich gaat vervelen of onder niveau presteert. Uw kind is van harte welkom op onze KSU-scholen:

Beide basisscholen bieden voltijd hoogbegaafden onderwijs (‘Leonardo’) aan voor hoogbegaafde kinderen. Passend en effectief. Dat is onderwijs waar uw kind wél enthousiast van wordt.